House PS

vsi projekti

Naročnik

Private

Status projekta

Completed

Velikost

160 m²

Leto izvedbe

2022

The project involves designing the interior of a row house with a focus on creating a modern, timeless space that promotes quality living without overwhelming the open floor plan. The central area features five interacting furniture elements: two fitted from wall to wall and three freestanding. The tall kitchen elements are integrated into a built-in piece spanning the entire wall, serving as a floor-to-ceiling filler. The kitchen island is positioned perpendicular to the built-in kitchen element, connecting the central area with the living and dining spaces. Multimedia storage is designed as a long element which doubles as a bench with distinctive green upholstery and a built-in bioethanol fireplace.

Multimedia storage is designed as a long element which doubles as a bench with distinctive green upholstery and a built-in bioethanol fireplace. Rhythmic wooden cladding enhances the walls behind the kitchen island, with one wall featuring a contrasting white piano. The serene material palette consists of white oak shades complemented by warm gray furniture tones and various tactile finishes, evoking a peaceful ambiance reminiscent of Japanese or Scandinavian design. Accents are introduced through chairs in different shades and colorful upholstery textiles.

Services we provided

  • Conceptual design & spatial organization
  • Execution Planning & Material Definition
  • Execution control and supervision

Offices FD

Več

Z veseljem vam pomagamo pri vašem projektu.

Določite sestanek