Offices LW

vsi projekti

Naročnik

Private

Status projekta

Built

Velikost

100 m²

Leto izvedbe

2021

The business premises are divided into three segments: an entrance area with shared workstations, a director's office with a conference table, and a service area behind the offices. The main element in the entrance area with shared workstations is a large closet, positioned along the edge of the space and running the entire depth of the floor plan.

This floor-to-ceiling element is designed as wall cladding and provides ample storage surfaces for the office, media equipment, and a small hidden kitchen. The director's office combines an independent office space that can be transformed into a conference room.

Services we provided

  • Conceptual design & spatial organization
  • Execution Planning & Material Definition
  • Execution control and supervision

Več

Z veseljem vam pomagamo pri vašem projektu.

Določite sestanek