Renovation House V

vsi projekti

Naročnik

Private

Status projekta

Completed

Velikost

220 m²

Leto izvedbe

2021

The existing house exemplifies early 2000s construction with an awkward floor plan, oversized rooms, semi-circular elements, and complex geometry. This presents a significant challenge for designing a modern and rational layout. New floor plan design is circular, centered around the existing staircase. The ground floor features furniture volumes that embrace the entrance, incorporating a powder room transitioning into a shoe closet on one side and a wardrobe closet leading to the kitchen on the other. The kitchen is perimeter-based, with built-in white elements merging with the walls and a low grey element emerging from tall cabinets. In the living room, the windowsill is lowered to create an emphasised niche/seating area, while a breakthrough leads to the library area.

The breakthrough area is enhanced by new wooden volumes, with one side surrounding the fireplace insert and the other side becoming a TV unit with a metal shelf, continuing the design theme of the fireplace. This unit extends into the home library, featuring illuminated display shelves for souvenirs and artwork. The attic comprises two children's rooms, a master bedroom, and a bathroom. With minor reorganisation, a walk-in closet is created in the master bedroom, connected to the bedroom through a glass wall. Both bathrooms adopt a neutral colour scheme with wooden furniture and metal accents.

Services we provided

  • Conceptual design & spatial organization
  • Execution Planning & Material Definition
  • Execution control and supervision

Apartment CS

Več

Z veseljem vam pomagamo pri vašem projektu.

Določite sestanek