Villa MR

vsi projekti

Naročnik

Private

Status projekta

Under construction

Velikost

650 m²

Leto izvedbe

2023

The project is architecturally divided into two distinct elements. The ground floor is semi-recessed, blending with the sloping terrain and accommodating a garage, home gym, wine cellar, and additional sleeping rooms. In contrast, the upper floor stands out with its wooden pavilion construction design, featuring a spacious open floor plan living area and a master bedroom. The upper floor showcases a wooden pavilion construction design with, upturned roof made of metal cladding. To create a sense of dynamism, an atrium cuts through the house vertically, separating the living area from the master bedroom suite. The pavilion construction design is positioned slightly inward, which enables a more expansive terrace adorned with a double overflow infinity pool.

The central area of the house is height-separated with deepened living space. Large windows face the forest, while an accentuated fireplace id placed on the intermediate supporting wall. The building boasts two distinct geometries. When viewed from the side, the roof appears visually thin, while the road-facing side presents a restrained character with a prominent garage entrance and a clearly defined service lane. On the side facing the forest and natural surroundings, the design opens up, offering a breathtaking view due to its position on the final building line.

Services we provided

  • Design development
  • Construction permit acquisition
  • Execution planning
  • Construction site supervision

Project associates

  • Fabrikat

Residential Complex V

Več

Z veseljem vam pomagamo pri vašem projektu.

Določite sestanek